Maksaminen

Tarjoamme tällä hetkellä kahta maksutapaa.

Tilisiirto

Saat tilausvahvistuksen mukana maksutiedot tilauksellesi. Odotamme tilauksesta viisi päivää maksun kirjautumista jonka jälkeen oletamme että olet muuttanut mielesi ja perumme tilauksen. 

Kun maksu on kirjautunut postitetaan tilaus.

Korttimaksut

Voit antaa tilauksen yhteydessä pankki- tai luottokorttitietosi jolloin maksukumppanimme Revolut tekee varauksen kortillesi. Kun otamme tilauksesi käsittelyyn vahvistamme veloituksen ja valmistelemme tilauksesi postitusta varten. Korttisi tiedot eivät näy eivätkä jää Athanaton Tmi:n tietoon vaan käsitellään salatun yhteyden välityksellä maksukumppanimme päässä. 

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä ja kaikki lähetykset lähetetään seurantakoodin kera. Tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä joko maksun kirjautumisesta (tilisiirto) tai tilauksen tekemisestä (korttimaksu). Toimituksen kustannuksen ja arvioidun ajan näet tilaamisen yhteydessä. 

Palautukset

Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella eikä postituskuluja palauteta. Otathan meihin yhteyttä ennen tuotteen palautusta.